Online Turnir 2

Dobrodošli na stranicu posvećenu Online Turniru 2

Rok za registraciju: 28. april 19h
Vreme igranja: 29. april – 03. maj 2020. godine
Raspored kola: Igra se 5 ili 6 kola, ukoliko bude prijavljeno više igrača. Jedna partija dnevno sa početkom od 19:00 CET (ukoliko bude 6 kola, u nedelju će se igrati dva kola od 17h i od 20h). Moguć je dogovor igrača i igranje u neko drugo doba dan. Neophodno je rezultat dostaviti do najkasnije 23:00, kako bi mogli da se prave parovi za naredno kolo.
Pravila: Japanska pravila, 6.5 komi, McMahon, kriterijumi MMS, SOS, SOSOS, direktni duel
Vreme za razmšljanje, po igraču: 30 minuta, kanadski byoyomi 15 poteza za 5 minuta
Mesto za igru: KGS

Link za registraciju: https://forms.gle/g6udHM7CbEXrtaNJ8

Detalji

Parovanje za svako kolo će biti obavljeno što je pre moguće, čim svi rezultati stignu u inbox i slaće će se mailom i biće dostupni na ovoj stranici. Rezultati se šalju mailom glavnom organizatoru, sudiji i turnirskoj komisiji, na isti mail na koji ste se prijavili za igranje turnira.
Obavezno u subject stavite Rezultat pa nickovi ili imena igrača da bi sudija lakše mogao da traži rezultate u slučaju da zatreba.
Ako rezultat nije u inboxu do 23:00 određenog dana, biće upisano 0:0.
Parovi će biti obnarodovani i poslati najkasnije do 11:00. Sudija će se potruditi koliko je to u njegovoj moći, a u moći je, da pošalje parove odmah po prispeću svih rezultata.

Ako se igrač ne pojavi u zakazano vreme, protivnik je obavezan da sačeka 20 minuta, posle čega može da prijavi rezultat sudiji.
Ako igrač izgubi dva meča kontumacijom (ne dođe na meč), turnirska komisija će mu dodeliti prigodno ime i isto staviti na tabelu.

Sva pitanja šaljite na na fb grupu ili na mail sudije. 
U slučaju nesporazuma ili nejasnoća kontaktirati sudiju, koji će ukoliko je u nemogućnosti da reaguje adekvatno ovlastiti nekoga drugoga da mu bude pomoćni sudija u narednih 15 minuta ili najdalje dok se ne reši problem.

Na ovoj strani će se redovno ažurirati rezultati i tabela. Ako imate prigovora na rezultate, čim uočite grešku javite sudiji. Greške je moguće ispraviti jedino ako parovi za naredno kolo već nisu poslati. Sudija će pokušati da rezultate ažurira što je češće moguće kako biste imali vremena da uočite grešku.

Glavni sudija: Dragan Dubaković
Turnirska komisija: Dragan Dubaković
Direktor turnira: Dragan Dubaković

Rezultati petog kola

Tabela posle petog kola

 

Dobili smo i drugog srećnika sa titulom OT-a, kojom će moći da se diči širom svuda.
Mladi SImeunović je bio neumoljiv i ovoga puta i još jednom pobedom obezbedio zvanje OT-a.
Miloš je završio na drugom mestu sa samo jednim porazom, dok je Milanče na vrhu liste igrača sa po 3 pobede. Najbolji sos mu je doneo treće mesto i apsolutno nikakvu nagradu. Ipak, može da se hvali kako mu je trebalo samo 3 pobede da bude pobednik turnira.

Nećete da verujete, ali ovoga puta nije bilo problema sa bjojomijem. Cenim da je pretnja online seminarom il slično urodila plodom.

Najbolja goašica drugog izdanja Online Turnira je Dušanka i turnirska komisija joj čestita na tome.
Kad smo već najbolje devojke, treba pomenuti i da je turnirska komisija trpela i istrpela razne vidove pritisaka, kleveta, neosnovanih optužbi i slično, ali je uprkos tome privela posao kraju bez ikakvih problema.