Online Turnir

Dobrodošli na stranicu posvećenu Online Turniru

Rok za registraciju: istekao
Vreme igranja: 13. april – 19. april 2020. godine
Raspored kola: Jedna partija dnevno sa početkom od 19:00 CET. Moguć je dogovor igrača i igranje u neko drugo doba dan. Neophodno je rezultat dostaviti do najkasnije 23:00, kako bi mogli da se prave parovi za naredno kolo.
Pravila: Japanska pravila, 6.5 komi, McMahon, kriterijumi MMS, SOS, SOSOS, direktni duel
Vreme za razmšljanje, po igraču: 30 minuta, kanadski byoyomi 15 poteza za 5 minuta

Detalji

Parovanje za svako kolo će biti obavljeno što je pre moguće, čim svi rezultati stignu u inbox i slaće će se mailom i biće dostupni na ovoj stranici. Rezultati se šalju mailom glavnom organizatoru, sudiji i turnirskoj komisiji, na isti mail na koji ste se prijavili za igranje turnira.
Obavezno u subject stavite Rezultat pa nickovi ili imena igrača da bi sudija lakše mogao da traži rezultate u slučaju da zatreba.
Ako rezultat nije u inboxu do 23:00 određenog dana, biće upisano 0:0.
Parovi će biti obnarodovani i poslati najkasnije do 11:00. Sudija će se potruditi koliko je to u njegovoj moći, a u moći je, da pošalje parove odmah po prispeću svih rezultata.

Ako se igrač ne pojavi u zakazano vreme, protivnik je obavezan da sačeka 20 minuta, posle čega može da prijavi rezultat sudiji.
Ako igrač izgubi dva meča kontumacijom (ne dođe na meč), turnirska komisija će mu dodeliti prigodno ime i isto staviti na tabelu.

Sva pitanja šaljite na mail za registraciju.
U slučaju nesporazuma ili nejasnoća kontaktirati sudiju, koji će ukoliko je u nemogućnosti da reaguje adekvatno ovlastiti nekoga drugoga da mu bude pomoćni sudija u narednih 15 minuta ili najdalje dok se ne reši problem.

Na ovoj strani će se redovno ažurirati rezultati i tabela. Ako imate prigovora na rezultate, čim uočite grešku javite sudiji. Greške je moguće ispraviti jedino ako parovi za naredno kolo već nisu poslati. Sudija će pokušati da rezultate ažurira što je češće moguće kako biste imali vremena da uočite grešku.

Glavni sudija: Dragan Dubaković
Turnirska komisija: Dragan Dubaković
Direktor turnira: Dragan Dubaković

Rezultati – Round 7

Konačna tabela

Kratak pregled Online turnira

Dođosmo i do kraja prvog izdanja Online Turnira. Miloš Bojanić je dominantno osvojio prvo mesto sa svim pobedama. Simeunović je zauzeo drugo mesto sa samo jednim porazom, dok sledećih deset igrača na tabeli razdvaja samo jedan McMahon poen. To pokazuje koliko napeto bejaše… Ipak, treće mesto je pripalo mlađanom dečku kome je komi najveći neprijatelj, Jaćimović Mihailu. Ostali su manje bitni, jerbo za njih nema nagrada.
Pobednik turnira je stekao pravo da traži da se na svim nezvaničnim turnirima diljem planete, a i šire, ispred njegovog imena nađe titula OT, skaćeno od Osvajač Turnira (jedan je turnir, svi znaju koji je to).
Drugoplasirani stiče pravo da prepričava unucima kako mu je samo sreće i naklonosti sudije nedostajalo da on bude taj OT, dok trećeplasirani od sada pa nadalje i ubuduće stiče imunitet za svoje neznanje rukovanja komijem.

Svima ostalima turnirska komisija želi da se zahvali što ste bili divni takmičari i što se olakšali koliko god je to bilo moguće (sa izuzetkom mladog Jaćimovića, ali njemu je oprošteno iz gore navedenih razloga). Nadam se da ćemo se uskoro ponovo družiti na drugom izdanju Online Turnira i ludo provoditi.
Ostajte mi dobro, ne dajte se i do sledećeg puta, komi je 6.5, Mihailo, 6.5, nije -5,5, nije ni 0, 6.5 je!!!!